Basic Website

Avada thema

Er zijn vele verschillende thema’s beschikbaar om een WordPress website mee te maken. Maar het is belangrijk om de keuze zorgvuldig te maken. Zo is het bijvoorbeeld niet aan te raden om te kiezen voor een thema wat al ouder is en niet meer door de ontwerpers geupdate wordt. Het is belangrijk dat een thema responsive is, zodat je website niet alleen op een computer maar ook op tablet en mobiele telefoons goed geschaald wordt getoond.

Het Avada thema is niet voor niets zo populair en inmiddels al voor vele WordPress websites gebruikt. Het is betaalbaar, flexibel, responsive, en biedt enorm veel mogelijkheden om aanpassingen te maken aan je website. Ook is het mogelijk om (later) een webshop aan je website toe te voegen.

Basic website

Voor het ontwerp van een Basic website wordt gebruikt gemaakt van een bestaand template van het Avada thema. Door gebruik te maken van een bestaande template, kunnen de kosten laag gehouden worden. Er zijn diverse templates beschikbaar, waar je je keus uit kunt maken. Uiteraard pas ik dit template aan, zodat de website in jouw huisstijl en kleuren is. Zo wordt jouw logo geplaatst, jouw kleuren en lettertype. Samen met jouw teksten en afbeeldingen heb je dan een complete Basic website.

Je kunt hier de verschillende Avada templates bekijken.

De Basic website is inclusief o.a:
De Avada thema en de template naar jouw keuze, WordPress, responsive ontwerp, maximaal 5 pagina’s worden door mij gevuld met door jou aangeleverde content, onbeperkt aantal pagina’s uit te breiden, links naar eigen social media zoals Linkedin, Facebook, Twitter etc, fotoslider (bovenaan homepagina, afhankelijk van gekozen template), footer (voettekst onderaan iedere pagina), contactpagina met contactformulier, WordPress handleidingen 2 maanden gratis technisch onderhoud.

Extra opties voor de Basic website

Om je website geheel naar je wensen aan te passen, zijn er behalve de hierboven genoemde standaard modules, nog allerlei extra opties beschikbaar. Afhankelijk van het pakket welke je kiest (Basic, Premium of Deluxe) zijn deze extra opties wel of niet inclusief.

Het is mogelijk om onderstaande extra opties voor een meerprijs bij te bestellen bij je Basic website. Maar waarschijnlijk is het dan interessanter om in de plaats voor een Basic website, te kiezen voor de Premium of Delux website.

 • Extra pagina’s

 • Meertalige website

 • Blog

 • Portfolio (foto’s/illustraties)

 • Fotogalerie

 • Inchrijfformulier nieuwsbrief (met koppeling naar Mailchimp)

 • Gastenboek

 • Online reserveringssyteem

 • Prijstabel

 • Countdownteller

 • Youtube of Vimeo video

 • FAQ/ Veel gestelde vragen (met uitklapbare antwoorden)

Eenmalige investering

Een Basic website is al mogelijk voor € 590,- (exclusief 21% BTW). Dit is inclusief het aanpassen van de template, de standaard modules en het toevoegen van je teksten en foto’s. Uiteraard is de Basic website uit te breiden met extra opties. Maar als je (veel) meer mogelijkheden met je website wilt (en een ontwerp op maat i.d.p.v. een bestaande template), dan is de Premium of Deluxe website een betere keus.

Dit bedrag is exclusief BTW en een eenmalige investering, je zit dus niet vast aan een duur maandelijks abonnement!

Ja ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

contact
contact