Onlangs werd ik door Therapiecentrum Roerdalen in Sint Odiliënberg gevraagd een bedrijfsreportage te maken. Bij het maken van een fotoreportage van je bedrijf, kunnen verschillende foto’s gemaakt worden. Interieurfoto’s om bijvoorbeeld de mooie, functionele ruimte te benadrukken. Portret- en groepsfoto’s om de medewerkers voor te stellen. Maar ook “actiefoto’s” zijn mogelijk waarbij medewerkers gefotografeerd worden tijdens hun werkzaamheden. Zo krijgen (toekomstige) klanten een goede indruk van het bedrijf.

Mede door de prettige sfeer bij en perefecte samenwerking met de medewerkers van Therapiecentrum Roerdalen, heb ik deze fotoreportage met veel plezier kunnen maken.

Wil jij ook professionele foto’s succesvol kunnen inzetten voor je (marketing)communicatie op je website en social media? Maak een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden!

Hieronder kun je een selectie van de gemaakte foto’s bekijken.

 

bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie

bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-002bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-003bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-004bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-005bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-006bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-007bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-008bedrijfsfotografie-therapiecentrum-roerdalen-fysiotherapie-009