Als fotograaf kom je regelmatig bij bedrijven en op lokaties waar je anders niet gauw zou komen. Zo vertrok ik enkele weken geleden om 4 uur ‘s ochtends om vooral op tijd bij Stena Line in Hoek van Holland te zijn. Om 7 uur ‘s ochtends begonnen we aan een geweldige fotoshoot, waarbij gelukkig ook het weer mee werkte en ‘s middags zelfs de zon tevoorschijn kwam. Samen met de opdrachtgeefster, 2 vrachtwagenchauffeurs en 2 gloednieuwe vrachtwagens van Ewals Cargo Care, hebben we die dag vele foto’s bij, in en op de indrukwekkende ferry van Stena Line foto’s gemaakt.

Mede door de prettige samenwerking en de prachtige lokatie werd het een geweldige dag, met als resultaat een groot aantal afwisselende foto’s voor de klant. Hieronder zie je een aantal van deze foto’s:

 

bedrijfsreportage-ewals-cargo-care-stena-line-001bedrijfsreportage-ewals-cargo-care-stena-line-002bedrijfsreportage-ewals-cargo-care-stena-line-003bedrijfsreportage-ewals-cargo-care-stena-line-004bedrijfsreportage-ewals-cargo-care-stena-line-005bedrijfsreportage-ewals-cargo-care-stena-line-006bedrijfsreportage-ewals-cargo-care-stena-line-007