Fotoshoot op lokatie voor website

Charlotte den Hartogh van Haarlems Teksthuis wilde graag mooie, professionele foto’s voor haar nieuwe website. Uiteraard wilde ze deze foto’s ook gebruiken voor social media. Ze had al eerder foto’s laten maken. Maar helaas waren deze foto’s niet in de stijl van haar nieuwe website. Ze wist nu dus nog beter wat ze wilde. Bij het selecteren van een geschikte fotograaf, kwam ze bij mij uit. Samen bespraken we wat ze nodig had en de mogelijkheden. En nee, Haarlem is voor mij niet om de hoek, maar dat is geen probleem voor een uitgebreide fotoshoot.

Fotoshoot op lokatie
Het werd een leuke, ongedwongen fotoshoot, welke Charlotte erg goed had voorbereid. Alles lag klaar en ze had een duidelijk overzicht gemaakt, wat we waar zouden fotograferen. Zo konden we lekker doorwerken en zoveel mogelijk van de lijst afronden. Na verschillende settings gefotografeerd te hebben bij haar thuis, zijn we ook nog de gezellige binnenstad van Haarlem ingegaan om nog meer foto’s op lokatie te maken.

Charlotte is erg enthousiast over de foto’s en niet lang na de fotoshoot stond haar nieuwe website online. Ook op social media heeft ze de nieuwe foto’s al enthousiast ingezet!

Wat vond Charlotte van de fotoshoot?
Ook Charlotte heb ik gevraagd een referentie te schrijven, naar aanleinding van onze fotoshoot:

“Voor mijn vernieuwde website Haarlemsteksthuis.nl zocht ik een fotograaf, die mij kon helpen met headerfoto’s plus een voorraad social media foto’s. De uitdaging zat ‘m erin, dat ik zelf al een stijl voor ogen had. Ik zocht dus een fotograaf die mijn stijl zou snappen. En die voldoende ervaring had met websitefotografie. Via een oproep in een Facebook groep kreeg ik de portfolio van Ester onder ogen. Haar prachtig heldere, aansprekende foto’s vielen meteen op. Zakelijk, maar persoonlijk en absoluut niet doorsnee. Gelukkig kon Ester zich meteen vinden in mijn briefing!

Ester is iemand die creatief is, maar ook heel gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat. De dag van de shoot zelf hebben we mijn wensenlijstje dan ook stuk voor stuk afgewerkt, om niks te vergeten. Ester weet je op je gemak te stellen en dat zie je terug in de foto’s. Ik ben heel blij met het resultaat. De foto’s sluiten fantastisch aan bij het design van mijn site. Dat merk ik ook aan alle positieve reacties, van zowel bekenden als onbekenden!”

De foto’s
Een selectie uit de foto’s van Charlotte’s fotoshoot:

 

 

Wil jij ook nieuwe, professionele foto’s voor je website en social media laten maken?
Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

.