Gratis Websitescan

Vraag jij je wel eens af hoe je meer bezoekers op je website kunt krijgen? En hoe je van bezoekers nieuwe gasten maakt?

Of misschien twijfel je over je website: onderdelen verbeteren of toch een nieuwe website (laten) maken?

Of misschien ben je gewoon trots op je website, wil je het maximale eruit halen en hoor je graag of er nog onderdelen zijn welke je kunt verbeteren.

Kortom: ben jij ook benieuwd naar de verbeterpunten van je website? En wil je meer gasten, meer omzet? Vraag dan de gratis websitescan aan!

Wat is de websitescan?

Ben je een ondernemer met een vakantiewoning, gîte, chambre d’hôte, B&B, camping of hotel met een WordPress website? Dan help ik je graag bij het verbeteren van je website, door je gratis en vrijblijvend de websitescan aan te bieden. Ik controleer en beoordeel je website op het gebied van techniek, vormgeving, content (teksten, foto’s etc.), gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid (SEO).

  • Techniek

  • Vormgeving

  • Content (teksten, foto’s etc.)

  • Gebruiksvriendelijkheid

  • Vindbaarheid (SEO).

Met de uitkomst van deze websitescan maak ik een overzicht met de verbeterpunten voor je website. Met deze verbeterpunten kun je zelf aan de slag gaan. Maar ik kan dit ook voor je doen.

Wat kost zo’n websitescan?

De websitescan is helemaal gratis en vrijblijvend. Binnen 5 werkdagen na je aanvraag, ontvang je via je email een vrijblijvend verbeteringsoverzicht met diverse tips.

Gratis websitescan aanvragen

Heb je een WordPress website voor je vakantiewoning (of B&B, camping of hotel)? En wil je meer bezoekers op je website? Wil je meer gasten, meer omzet? Vraag dan nu de gratis websitescan aan en vul onderstaand formulier in.

  • Wanneer je de gratis websitescan aanvraagt, ontvang je één keer per maand onze nieuwsbrief, met nieuws, tips en acties.
    De websitescan is gratis en vrijblijvend en ontvang je binnen 5 werkdagen op bovenstaand emailadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.