Helicoptervlucht en luchtfoto’s Venlo

Tijdens een klantendag organiseerde een klant van mij o.a. helicoptervluchten voor hun klanten, boven Venlo. Ze hadden mij gevraagd om groepsfoto’s van de klanten te maken, vlak voordat zij in de helicopter plaats namen.

De helicopterpiloot poseerde al vliegend met zijn helicopter achter de klanten, waarvan ik dan een prachtige groepsfoto kon maken. Wel een kwestie van strakke timing: want enkele seconden te laat en de haren en jasjes vlogen alle kanten op, door de wind van de helicopter. Maar het verliep allemaal vlekkeloos, ik heb  prachtige groepsfoto’s kunnen maken!

En jawel…. ik mocht ook mee vliegen, zodat ik een aantal luchtfoto’s van het bedrijfspand kon maken en van Venlo en omgeving. Wat een geweldige ervaring was dat! Voor mij de eerste keer in een helicopter (wauw!) en dan ook nog mooie foto’s mogen maken voor mijn klant (dubbel wauw!). Toen we na een prachtige, indrukwekkende vlucht en vele foto’s later weer geland waren, duurde het nog even voordat ik weer met beide benen op de grond stond….! Een indrukwekkende ervaring!

 

helicopter-luchtfoto-venlo-event-fotografie-001

helicopter-luchtfoto-venlo-event-fotografie-002

helicopter-luchtfoto-venlo-event-fotografie-003

helicopter-luchtfoto-venlo-event-fotografie-004

helicopter-luchtfoto-venlo-event-fotografie-005