Over Ester

Sinds we naar de prachtige Dordogne in Zuid Frankrijk zijn verhuisd, geniet ik volop van de natuur, de rust en ruimte, en de heerlijke wandelingen met onze twee labradors. Een groot deel van mijn werkzaamheden doe ik online, dus ik kan mijn werkzaamheden hier uitstekend voortzetten. En waar anders dan in “la douce France” en vooral ook in de Dordogne en omgeving, vind je ondernemers zoals jij, met een gîte, chambre d’hôte, B&B, hotel of camping.

Ondernemers die de (online) zichtbaarheid van hun onderneming willen verbeteren, door middel van hun website, social media, en/of fotografie. Met als resultaat meer gasten, meer omzet. En ik help je daar graag bij, door o.a. het inzetten van mijn creativiteit, ervaring en kennis! En nog een voordeel: we kunnen gewoon Nederlands (of Engels) praten, wel zo makkelijk!

In Nederland ben ik ruim 10 jaar met veel plezier zelfstandig fotograaf geweest. Vele portret- en bedrijfsfoto’s heb ik gemaakt, maar ook architectuur-, sfeerfoto’s en foto’s van evenementen. Mijn foto’s zijn gebruikt op vele websites, gepubliceerd in diverse bladen en gebruikt voor andere offline en online media. Daarnaast heb ik in Nederland vele websites gemaakt en allerlei ondernemers geholpen om online beter zichtbaar te worden met hun Social Media berichten. Zo fijn om te zien hoe een goede website en actief aanwezig zijn op Social Media het verschil kan maken voor ondernemers zoals jij.

Meer weten?
Bekijk de verschillende mogelijkheden (website of foto’s laten maken, of Social Media berichten uitbesteden) of neem contact op! Ik help je graag aan meer gasten (klanten) en meer omzet!

Reakties van klanten

“Ewals Cargo Care werkt al een aantal jaren naar volle tevredenheid met Ester. Ester is een veelzijdig en vakkundig fotograaf. Haar flexibele houding en enthousiasme om ook onze “out of de box” uitdagingen aan te gaan – fotograferen met 100 km p/u op de snelweg hangend uit een raam – maakt dat we ondertussen een plezierige samenwerking hebben opgebouwd. Haar houding is vriendelijk, persoonlijk maar altijd bescheiden en professioneel. Beelden zijn snel beschikbaar en bewerking en oplevering zijn erg secuur. Kortom, een fotograaf om aan te raden.”

Mariette Testroote Besseling • Ewals Cargo Care

“Voor mijn vernieuwde website Haarlemsteksthuis.nl zocht ik een fotograaf, die mij kon helpen met headerfoto’s plus een voorraad social media foto’s. De uitdaging zat ‘m erin, dat ik zelf al een stijl voor ogen had. Ik zocht dus een fotograaf die mijn stijl zou snappen. En die voldoende ervaring had met websitefotografie. Via een oproep in een Facebook groep kreeg ik de portfolio van Ester onder ogen. Haar prachtig heldere, aansprekende foto’s vielen meteen op. Zakelijk, maar persoonlijk en absoluut niet doorsnee. Gelukkig kon Ester zich meteen vinden in mijn briefing! Ester is iemand die creatief is, maar ook heel gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat. De dag van de shoot zelf hebben we mijn wensenlijstje dan ook stuk voor stuk afgewerkt, om niks te vergeten. Ester weet je op je gemak te stellen en dat zie je terug in de foto’s. Ik ben heel blij met het resultaat. De foto’s sluiten fantastisch aan bij het design van mijn site. Dat merk ik ook aan alle positieve reacties, van zowel bekenden als onbekenden!”

Charlotte den Hartogh • Haarlems Teksthuis

“Ester was de tweede fotograaf die we hebben laten komen voor het maken van een paar foto’s op de werkvloer en in de natuur. Ze begreep precies wat we wilde hebben en dat heeft ze ook geleverd. Tijdens de fotosessie is Ester onzichtbaar maar ook sturend. Ester heeft een scherp oog voor detail. Heel knap hoe ze mij op mij gemak heeft weten te stellen door de wijze waarop zij haar werk doet. Geen overdreven praatjes, geen .kijk eens naar het vogeltje’ maar heel natuurlijk. Daardoor zijn de foto’s ook heel natuurlijk geworden. Bedankt!”

Jolanda Damsma • LandJeTekst

“Ester is een zeer deskundig en betrokken persoon die het maximale wil halen uit een site. Ze is kritisch betrokken op een positieve en prettige manier. Daarnaast is ze ook flexibel en servicegericht. Ik wil en kan Ester Ammerlaan van harte aanbevelen voor het bouwen van een website.”

Jean-Paul Scheurs • Joint Partners in Sales

“Wat een fijne samenwerking met Ester! Ze heeft twee websites voor mij gemaakt en nam alle tijd om alles uit te leggen en de mogelijkheden met mij door te nemen. Ik ben ook erg tevreden met het eindresultaat!”

Stefani Buijsman • Stefani Buijsman Fotografie

Waar kan ik je mee helpen?

Waar kan ik je mee helpen?