Premium Website

Avada thema

Er zijn vele verschillende thema’s beschikbaar om een WordPress website mee te maken. Maar het is belangrijk om de keuze zorgvuldig te maken. Zo is het bijvoorbeeld niet aan te raden om te kiezen voor een thema wat al ouder is en niet meer door de ontwerpers geupdate wordt. Het is belangrijk dat een thema responsive is, zodat je website niet alleen op een computer maar ook op tablet en mobiele telefoons goed geschaald wordt getoond.

Het Avada thema is niet voor niets zo populair en inmiddels al voor vele WordPress websites gebruikt. Het is betaalbaar, flexibel, responsive, en biedt enorm veel mogelijkheden om aanpassingen te maken aan je website. Ook is het mogelijk om (later) een webshop aan je website toe te voegen.

Premium website

De Premium website wordt op maat gemaakt, geheel naar jouw wensen, zodat de website perfect past bij jouw onderneming, jouw doelgroep, de content en het doel van de webiste.

De Premium website is inclusief o.a:
Het Avada thema en een door jou gekozen template welke op maat wordt aangepast naar jouw stijl, WordPress, responsive ontwerp, maximaal 10 pagina’s worden door mij gevuld met door jou aangeleverde content, onbeperkt aantal pagina’s uit te breiden, links naar eigen social media zoals Linkedin, Facebook, Twitter etc, fotoslider (bovenaan homepagina, afhankelijk van gekozen template), footer (voettekst onderaan iedere pagina), contactpagina met contactformulier, pagina met klantreviews (testimonials), blog, integratie nieuwsbrief (Mailchimp), aanmeldformulier nieuwsbrief, SEO optimalisatie, aanmelding website bij Google, statistieken (Google Analytics), WordPress handleidingen 4 maanden gratis technisch onderhoud.

Extra opties voor de Premium website

Om je website geheel naar je wensen aan te passen, zijn er nog allerlei extra opties beschikbaar. Afhankelijk van het pakket welke je kiest (Basic, Premium of Deluxe) zijn deze extra opties wel of niet inclusief.

Het is mogelijk om onderstaande extra opties voor een meerprijs bij te bestellen bij je Premium website. Heb je wensen die hier niet vermeld staan? Neem dan zeker even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Extra pagina’s

 • Meertalige website

 • Blog

 • Portfolio (foto’s/illustraties)

 • Fotogalerie

 • Gastenboek

 • Online reserveringssyteem

 • Countdownteller

 • Prijstabel

 • Youtube of Vimeo video

 • FAQ / Veelgestelde vragen (met uitklapbare antwoorden)

Eenmalige investering

Een Premium website is al mogelijk voor € 985,- (exclusief 21% BTW). Dit is inclusief de op maat gemaakte layout, de hierboven genoemde standaard modules en extra opties, de WordPress handleiding en 4 maanden gratis technisch onderhoud.

Dit bedrag is exclusief BTW en een eenmalige investering, je zit dus niet vast aan een duur maandelijks abonnement!

Ja ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

contact
contact