Technisch Onderhoud

Hou je website veilig èn werkend!

Het is belang om je WordPress website werkend en veilig te houden. Een website waarop alles werkt, zonder foutmeldingen, lijkt logisch. Niets zo vervelend voor je bezoeker, wanneer bepaalde onderdelen niet (meer) werken. Maar toch komt het vaak voor, door geen of slecht onderhoud aan de website. En de veiligheid is ook belangrijk: zowel voor je bezoeker (denk aan bijvoorbeeld het achterlaten van zijn/haar betaalgegevens bij een webwinkel) maar ook voor jou als website-eigenaar.

Technisch onderhoud

Bij een Basic, Premium of Deluxe-website krijg je gratis 2 maanden onderhoud. Daarna kun je het technisch onderhoud verlengen, de kosten hiervoor bedragen € 35,- per maand (exclusief 21% BTW). Je sluit de overeenkomst af voor minimaal 1 jaar, daarna is dit maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Het technisch onderhoud bestaat uit:

 • WordPress updaten
  Het is belangrijk om je WordPress up-to-date te houden. En het liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om een update t.b.v. de veiligheid van je website.

 • Plugins updaten
  Het is noodzakelijk om regelmatig te checken of er nieuwe versie van je plugins beschikbaar is, zodat alle onderdelen van je website goed blijven werken.

 • Thema updaten
  Wanneer er een nieuwe versie van het thema beschikbaar is, zorg ik dat deze een update krijgt op jouw website.

 • Backups maken
  Iedereen weet hoe belangrijk het is om regelmatig backups te maken. Maar het wordt vaak vergeten. Ik maak iedere maand (of desgewenst vaker) een backup van je website. Wanneer je website het plotseling niet meer doet, zet ik de meest recente backup terug, zodat je website gauw weer werkend online is.

 • Spam verwijderen
  De reakties op bijvoorbeeld je blog of via je contactformulier kunnen vaak spam zijn. Door de juiste plugin kan de meeste spam tegen gehouden worden. Deze spam verwijder ik voor je en ik controleer of de plugin geinstalleerd is en goed ingesteld is.

Technisch Onderhoud

Hou je website werkend èn veilig!
Ja, ik wil graag dat mijn website onderhouden wordt